Otvoren natječaj za Potporu “Moja prva suradnja” u sklopu Programa znanstvene suradnje
 
Fond "Jedinstvo uz pomoć znanja" otvorio je natječaj za Potporu “Moja prva suradnja” u sklopu Programa znanstvene suradnje koji će biti otvoren od petka, 23. prosinca 2016. do srijede, 08. ožujka 2017. godine.

Program znanstvene suradnje potiče znanstvena istraživanja kroz financiranje suradničkih projekata male i srednje veličine. Podupiru se istraživački projekti u Hrvatskoj koji doprinose ciljevima Fonda i koji uključuju suradnju s hrvatskom znanstvenom i stručnom dijasporom.

Cilj potpore “Moja prva suradnja“ je omogućiti znanstvenicima na poslijedoktorskoj razini iz gospodarskog i akademskog sektora da razvijaju svoj inovacijski potencijal kroz vođenje znanstvenih i tehnoloških projekata u suradnji sa iskusnim znanstvenicima ili stručnjacima iz dijaspore te povećaju svoje profesionalno iskustvo i ubrzaju karijeru u znanosti ili istraživanju i razvoju u gospodarstvu.
 
Tko se može prijaviti: Mogu se prijaviti vrsni hrvatski ili strani znanstvenici koji žive i rade u Hrvatskoj, a koji su stekli doktorat znanosti prije najmanje 2 godine, a najviše do 7 godina od datuma otvaranja natječaja.

Za više informacija: 1C Potpora "Moja prva suradnja"
    Powered by Globaladmin