Otvoren natječaj za Potporu “Moja prva suradnja” u sklopu Programa znanstvene suradnje
 
Fond "Jedinstvo uz pomoć znanja" otvorio je natječaj za Potporu “Moja prva suradnja” u sklopu Programa znanstvene suradnje koji će biti otvoren od petka, 23. prosinca 2016. do srijede, 08. ožujka 2017. godine, do ponoći.

Program znanstvene suradnje potiče znanstvena istraživanja kroz financiranje suradničkih projekata male i srednje veličine. Podupiru se istraživački projekti u Hrvatskoj koji doprinose ciljevima Fonda i koji uključuju suradnju s hrvatskom znanstvenom i stručnom dijasporom.

Cilj potpore “Moja prva suradnja“ je omogućiti znanstvenicima na poslijedoktorskoj razini iz gospodarskog i akademskog sektora da razvijaju svoj inovacijski potencijal kroz vođenje znanstvenih i tehnoloških projekata u suradnji sa iskusnim znanstvenicima ili stručnjacima iz dijaspore te povećaju svoje profesionalno iskustvo i ubrzaju karijeru u znanosti ili istraživanju i razvoju u gospodarstvu.
 
Tko se može prijaviti: Mogu se prijaviti vrsni hrvatski ili strani znanstvenici koji žive i rade u Hrvatskoj, a koji su stekli doktorat znanosti prije najmanje 2 godine, a najviše do 7 godina od datuma otvaranja natječaja.

Za više informacija: 1C Potpora "Moja prva suradnja"
    Powered by Globaladmin